Juvanova hiša

Družina Matijovc
Luče 40, 3334 Luče

+386 41 240 314
juvanova.hisa@gmail.com
www.juvanova-hisa.si

Juvanova hiša sodi med najstarejše hiše na območju občine Luče in je razglašena za kulturni spomenik lokalnega pomena. Po času nastanka jo uvrščamo v 18. stoletje.

V lepo obnovljeni hiši se nahajata apartma »Jaka« in »Gospodarjeva soba«. Opremljena sta z masivnim lesom, ki je rasel po okoliških hribih. Številni detajli iz preteklosti pa se prepletajo z modernimi kosi. Ob hiši stoji pravljična lesena hiška »štiblc« v kateri je urejen prijeten apartma, ki nudi popolno zasebnost in užitek z vonjem po lesu.

Apartma Jaka
Ponuja dva ločena prostora za spanje (spalnica, dnevni prostor z raztegljivim ležiščem), mini kuhinjo in udobno kopalnico.

Gospodarjeva soba
Gospodarjeva soba je prostorna z veliko, udobno posteljo, raztegljivim kavčem in veliko kopalnico, ki poleg tuša ponuja tudi kopalno kad.

Apartma Štiblc
Ob hiši stoji pravljična lesena hiška »štiblc« v kateri je urejen prijeten apartma, ki nudi popolno zasebnost in užitek z vonjem po lesu. Apartma ponuja dva ločena prostora za spanje (spalnica, dnevni prostor z udobnim raztegljivim ležiščem, kuhinjo, kopalnico in hodnik. Apartma nudi udobje štirim odraslim osebam ali družinam z otroki.

KJE SE NAHAJA