Apartmaji BBI

Luče 83, 3334 Luče

+386 41 621 971
info@bbi.si
www.bbi.si

Apartmaji BBI se nahajajo v centru slikovite vasi Luče v Zgornji Savinjski dolini. Zgrajeni in opremljeni so bili v letu 2017.

Na voljo so trije apartmaji, moderno opremljeni z visoko kakovostnim masivnim pohištvom. V vseh apartmajih je kuhinja s steklokeramično ploščo, pečico in pomivalnim strojem, jedilni kot, dnevni prostor z LED televizorjem, kopalnica s tuš kabino in balkon z vrtno garnituro. V celotnem objektu je na voljo brezžični internet.

Apartma Rdeči jesen je enosobni studio apartma opremljen v kombinaciji masivnega jesenovega lesa in rdeče barve. Brezskrbno spanje omogoča zložljiva kavč postelja s kvalitetno vzmetnico za 2 osebi. Dodatno je v apartmaju še manjša zložljiva kavč postelja, ki je namenjena otrokom do 12 let starosti. Apartma ima balkon s pogledom na Raduho.

Apartma Modri hrast je trosobni apartma opremljen v kombinaciji masivnega hrastovega lesa in modre barve. V večji spalnici se nahaja velika zakonska postelja, v manjši spalnici sta na voljo dva pograda, v dnevnem prostoru pa se nahaja zložljiva kavč postelja z vzmetnico za dve osebi. Apartma ima balkon s pogledom na goro Raduho, vas Luče in zaselek Krnica.

Apartma Zelena bukev je dvosobni apartma opremljen v kombinaciji masivnega bukovega lesa in zelene barve. V spalnici je zakonska postelja, v dnevnem prostoru pa se nahaja zložljiva kavč postelja z vzmetnico. Apartma ima dva balkona. Balkon v spalnici ima pogled na zaselek Krnica in vaško cerkev, balkon iz dnevnega prostora pa ima pogled na planino Rogatec in zgornji del vasi Luče.

V pritličju objekta je gostom na voljo trgovina z živili, kjer lahko kupijo vse potrebno za brezskrbno bivanje.

KJE SE NAHAJA