Guesthouse S

Sonja Strgar
Luče 87, 3334 Luče

+386 41 455 420
info@guesthouses.si
www.guesthouses.si

V centru Luč v Zgornji Savinjski dolini se nahaja prenovljen turistični objekt s sodobno opremljenimi apartmaji in sobami ter kavarno z velikim letnim vrtom. Ljubitelji narave si boste lahko spočili oči ob čudovitem pogledu na Raduho in okoliške planine, ljubitelji športa pa neposredno pred objektom začeli svoje športne avanture.

V objektu je 8 sodobno opremljenih bivalnih enot – tri dvoposteljne sobe in pet apartmajev. Gostje lahko koristijo brezplačen brezžični internet in zasebno parkirišče. Na voljo je tudi 5 GHOST e-koles, s katerimi lahko raziskujete okolico. V sklopu objekta se nahaja tudi e-polnilnica za avtomobile. Na terasi kavarne se nahajajo pametne klopi za polnjenje mobilnih telefonov in servisno polnilni stebrički za polnjenje e koles.

Sobe vključujejo televizijo, balkon, klimatsko napravo, lastno kopalnico s prho, posteljnino, brisače ter brezplačen wi-fi. V sklopu nastanitve lahko kupite ribolovne dovolilnice za reko Savinjo in Lučnico. Na razpolago je tudi shramba za prtljago.

Do najbližje restavracije je 50 m, smučišča so 800 m stran, lokalno avtobusno postajališče pa je 100 m od gostišča. Mednarodno letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je oddaljeno 48 km.

V pritličju hiše se nahaja kavarna z odlično kavo Illy in sladicami.

KJE SE NAHAJA