Apartma Otočec

Mihaela Pečovnik
Krnica 63, 3334 Luče

+386 51 330 417
otocec.pecovnik@gmail.com
Apartma Otočec FB

Apartma Otočec se nahaja v naselju Krnica – 2 km oddaljen iz Luč. Ponujamo opremo za peko na žaru, vrtno hišico, brezplačen wifi, tudi otroci se lahko igrajo brezskrbno.

Na razpolago sta dva apartmaja: Otočec 1 (2+2) in Otočec 2 (5+1). Apartma Otočec 1 nudi kuhinjo s pečico, hladilnik, pomivalni stroj, predprostor, kopalnico, wc, pralni stroj, dnevno sobo z domačo krušno pečjo, zložljiv kavč in spalnico za 2 osebi ter zložljivo otroško posteljo za otroke do dveh let starosti (brezplačno).

Apartma Otočec 2 ima spalnico z zakonsko posteljo za 2 osebi ter enojno posteljo za eno osebo. Spalnica 2 vsebuje zakonsko posteljo za 2 osebi in otroško posteljo za do 2 leti starega otroka (brezplačno). Vsaka soba ima svojo kopalnico, wc. Apartma ima kuhinjo z indukcijsko ploščo, mikrovalovno pečico in hladilnikom, predprostor, dnevno sobo z balkonom in TV.

Vsak apartma ima svoj lasten vhod ter brezplačno parkirišče. Oddajamo pa tudi na željo gosta celotno hišo za 11 oseb (skupino).

Gostje imate pri nas možnost: kampiranja v naravi, športnega ribolova, kolesarjenja, na željo gosta imamo primeren teren za tek na smučeh. V poletnem času pa se lahko osvežite tudi v potoku Lučnica. Možnost ogleda kmečkih del.

KJE SE NAHAJA