A.M. Miklavc d.o.o.
Nizka 21, 3332 Rečica ob Savinji

+386 41 643 538
miklavc@gmail.com
www.am-miklavc.com

Gozdarska koča se nahaja nad Črnivcem pod vrhom Kašne planine. V koči, ki je bila predelana in obnovljena leta 2013, sta na voljo 2 apartmaja.

Spodnji večji apartma je skupaj s sobo v 1. nadstropju za 5 oseb. Zgornji manjši apartma pa za 2-3 osebe. Možen je tudi zakup celotne koče – v koči lahko prespi do 10 oseb.

Vsak od apartmajev je opremljen s kuhinjo, tekočo toplo vodo, plinskim štedilnikom in električno razsvetljavo (solarno napajanje) – seveda je zaželena racionalna uporaba vode in elektrike, saj koča ni priklopljena na javni vodovod in elektrovod. V koči so tudi 3 kopalnice z WC od tega 2 s tušem – po ena v vsakem nadstropju.Ogrevanje je urejeno, v vsakem apartmaju je peč na drva.

Pri obnovi so bili uporabljeni samo naravni materiali tako, da je celotna notranjost lesena – kombinacija smreke in macesna. Zunaj sta pripravljena 2 prostora za piknik z zidanim kaminom iz kamna. Lokacija je odlično izhodišče za pohodništvo, gorsko kolesarjenje in nabiralništvo – jeseni so v neposredni bližini polja borovnic, gob in drugih gozdnih sadežev…

Najem koče je možen za najmanj 3 nočitve! Zahteva se kavcija v višini 100 EUR, ki se vrne ob zaključku bivanja in 20 EUR/na apartma oz. 40 EUR/na kočo za čiščenje in pranje rjuh po zaključku bivanja. Sezona najema je od marca do decembra – odvisno od vremenskih razmer (mraz/sneg). Cena je 20 EUR/dan na osebo ali 80 EUR na dan za zakup celotne koče.

KJE SE NAHAJA